Om oss

Vi som står bak Kennel Cafrida er Vigdis og Ole Einar Løken. Vi driver en gård basert på skog og grasproduksjon i Eidsvoll kommune. Ole Einar jobber også i anleggsbransjen.  Vigdis er hjemmeværende. Vår interesse for berner sennen ble vakt for flere år siden. Det hele begynte med at Vigdis fikk kjøpt sine første to bernere fra Irosh Kennel i Stathelle. Disse to bernerjentene var starten på en hobby og livsstil som vi elsker.

Cassie og Dankert
Cassie og Dankert
Fotografmester Kari Kjos, P.B. H, 2051 Jessheim

Ole Einar er aktiv elgjeger, og har i mange år hatt hunder av rasen Norsk Elghund, grå. Så her på gården er det bernere og elghund som nå råder grunnen. . Alle våre hunder er familiemedlemmer og bor innendørs hos oss. Våre interesser innen hundeholdet spenner seg fra jakt til lydighet, utstillinger og avl /oppdrett. Vigdis trener hundene, og tar mesteparten av det daglige stellet av dem, mens handlerjobben i eksteriørringen er det Ole Einar, som tar seg av. Da er fruen hjelpemannskap ringside. Det at vi vårt eget oppdrett av berner sennen er en mangeårig drøm som har gått i oppfyllelse. Begge har vært aktive i Norsk Berner Sennenhundklubb.  Vigdis som sekretær i hovedstyret og medlem i Sunnhetskomiteen,  Ole Einar som medlem i utstillingskomiteen.  

Vårt kennelnavn er satt sammen av våre tre første bernere: Ca for Cassie - Fri for Frikk og DA for Dankert kallenavnet til Irosh Ipanima. Det at Frida ble vår første avlstispe og at navnet hennes ligger i kennelnavnet vårt er basert på tilfeldigheter. Kennel Cafrida`s oppdrett er basert på Norsk Kennel Klubbs Etiske retningslinjer for avl og oppdrett. Vårt mål er å avle sunne, friske og langtlevende BS`er.