Int Nord Fin NL Lux Dt VDH Champion, NordW01, BDSG01,NV02, EuropaW02
Min Vesle-Frikk Av Milkcreek

 

N Uch NV 98 Indian summer av Milkcreek


S Uch Dalaleds Bamse

   

Født: 10.08.1997 - Død: 17.12.2003
(medisinforgiftning)

Regnr: 16863/97
Stamtavle i DogWeb eller i pdf.

HD: A  AA: A

Frikker`n eller Nallebjørn som han også ble kalt, var vår første hund fra vår utrolig gode venn og støttespiller, Maija Ånestad, Kennel Milkcreek. Frikk var en så spesiell gutt at han kan man skrive side opp og side ned om han og alt vi rall å oppleve med ham.

Frikk er en av verdens mest meritterte hunder. Og aller best husker vi Best In Show Luxemburg 2002. Et uforglemmelig øyeblikk med en fantastisk hund.

Frikk forlot oss så altfor tidlig, og vi klarer ennå ikke snakke om han uten at tårene triller. Heldigvis har vi beholdt flere valper etter denne utrolige hunden, og flere følger i hans potespor til stor glede for oss.

Frikk vil for alltid være den første berneren fra Norge som ble stilt på Crufts, han gikk lydighet i klasse 3, men fremfor alt en fantastisk familiehund som fungerte perfekt i dagliglivet her på gården. Til minne og ære om denne fantastiske gutten vår har vi i samarbeid med NBSK avd Øvre Romerike opprettet en minnepris som det henger svært høyt å vinne. Les mer om prisen her.